tisdag 1 februari 2011

Snart läggdags..

Nu är det snart sängen som gäller för mig och Odi, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite..

Nu läker tatueringen mycket bra.. Hälften utav alla skorporna e borta, det jobbiga med det är att man ser ALLT som tatueraren har missat, så jag får dit igen och beställa ny tid.. OM han nu inte bokar om mig IGEN.. Har två st saker som jag ska ha fixat där nu.. Så vi får väl se, ska ringa han nån dag snart...

Imorgon är det lydnad som gäller igen.. Just nu känner jag att jag vill släppa allt som har med träning och göra, när jag tar upp det igen vill jag ha en hund som kan allt jag ber om! Men hur fasen skulle det gå till?!
Har en hel del jag behöver öva på..
Men det är väl bara att kämpa på antar jag?
Vet dock inte hur jag ska få till allt? Jag vet heller inte om jag orkar börja om från början med vissa saker.. Nä, nu är jag alldeles för negativ känner jag..
Det enda jag vill ha till, som VERKLIGEN ska sitta är ju "fot" positionen... Han kan ju linförigheten kanon tycker jag, men om jag kallar in honom vill jag ha honom i position direkt..
Klart att inte lilla Odi fattar det direkt, vissa saker tar lite tid...
URK, ge mig vår nu!! Blir ju deprimerad....

Jag behöver lite semester ifrån Halmstad, snart så.. kanske!

Imorgon är det också årsmöte, tror att det inte är nåt för mig.. Men alltid bra att uppleva vad det är, så man inte åker dit igen om det är tråkigt!
Odi busen ska få vara hemma hos Pontus, träna på att vara utan mig hos nån annan...

Mja, det är många tankar i huvudet nu.. Men vad gör man??

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar