måndag 12 november 2012

hoppsan, det var ett tag sen sist..

ja, det var inte alls meningen att det skulle bli ett sådant hopp i bloggen. men men, man har inte alltid lust att skriva, och nu behövdes det visst ett par månaders uppehåll.

vad har hänt?
träningen med Odi ligger lite på is. vi har gått en kurs i apell lydnad och har nu ett litet humm om vilka moment som ingår. de flesta kan han, så dem vi behöver lägga stor fokus på är framförgåendet och hopp sitt hopp.
special momenten så som budföring kommer vi inte att träna in alls. då jag inte vill lägga nån större press på honom när han redan är så feg som han är. vi kan klara en tävling utan det om vi maxar på spåret, vilket vi antagligen kommer göra. haha, skrytmåns.. men lägger vi ner stor del på spåret så är det kanon, då han har en näsa av guld!

med mig då?
jag har börjat lägga ner mer tid på mig och mitt välmående samt utseende. har gått ner ca 22kg sedan i december. tack vare vadå? jo, jag slutade äta allt skräp som jag gjorde förut. slutat helt med att stoppa i mig sådant som innehåller socker. urk!
det lönar sig.!! har gått ner 6 st jeans storlekar... nu ska jag dock inte lägga fokus på vad jag väger, utan lägga på mig mer i muskelmassa, WHAT? tänker ni säkert.. men jodå, nu ska jag fokusera på att få de där armarna, magen och benen som jag är ute efter.
så, nu har jag ett nytt mål i livet och det går fin fint! mer taggad tjej än mig går inte att hitta...
btw, är fortfarande så gott som arbetslös. det suger!

annars så har det väl inte hänt så värst mycket mer... mer än att jag saknar mina vänner som flyttat ifrån halmstad. Emelie fick jag träffa i lördags, otroligt skönt.
Siwe pratade jag med i tel alldeles nyss och vi båda konstaterade att detta funkar inte, vi som vart så nära varandra är helt plötsligt i två ändar av sverige.
hon vet hela mitt liv och jag vet hela hennes, klart man saknar sin vän?

Jo just det, mamma har haft en ny kull med valpar hemma så vi har utökat familjen svartnos med en till liten knoddis. Kat heter hon, söt liten tjeja som är sådär fulsöt nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar