torsdag 1 september 2011

Kvällsprommis

Snart ska vi ut på kvällsprommis med vovvarna, mammas vän och hennes schäfer Wera.

Bilden är sen promenaden innan idag, här ligger de utanför den älskade ko hagen..
Vi brukar alltid gå där på vintern, men kanske inte iår... det ligger världens största koblajor i hela hagen, inte sååå mys!


4 kommentarer:

  1. Ja jag älskar verkligen jaga, jag älskar innerst inne när hon lever rövare för jag vill ju ha en sån!
    Men det tär på mig och adde, för adde är inte lika mkt hundmänniska som jag. jag lever för hundarna, jag är ute varje dag med jaga.
    jag och adde har knappt setts under vår semester, för han har sovit och jag har åkt iväg runt halv 10 och det har tärt på oss, otroligt mkt.

    SvaraRadera
  2. adde är ju inte så valp och hundvan, mer än att hans familj alltid haft hund. och jag vet att han är rädd att vi inte ska kunna göra saker pga jaga, att vi inte ska kunna åka hem till folk pga henne. jag tror inte han är van vid att ha med hunden överallt, så jag har försökt intala honom att vi kan åka hem till vem som helst och åka runt hur som helst, och att det bara behövs lite planering innan om vi ska till tex liseberg.
    och än så länge kan hon ju inte vara själv så NU blir det ju väldigt mkt passande och krånglande, och jag tror han tror att det kommer vara så.

    Tack för dina peppande ord, stöd behövs som nybörjare :D
    kram !

    SvaraRadera
  3. Härlig bild. Hoppas jag inte skrivit något olämpligt. Det blev väldigt tyst.

    SvaraRadera
  4. Tänkte mest på att du brukar vara så snabb på att svara på kommentarer ;) Jag blir lite nojig eftersom att jag är bra på att prata på & så tänker jag att jag kanske sagt/skrivit något jag inte borde ;)Lägger till dig bland mina länkar också om det är ok? :)

    SvaraRadera