tisdag 20 september 2011

Höstiga Halmstad

Idag var det träningsdag. Vi började dock med att försova oss, så fort upp ur sängen och snabbt in i bilen med hundar och packning.
Spår stod på schemat..

Idag la jag ett spår på 4 vinklar med 4 apporter + slut. Odi har verkligen förstått detta med spår, så fort selen åker på så kopplar han in näsan och stänger ute allt annat.
Han gick alltså kanon idag också förutom ett litet virrvarr men det var mattes egna fel som inte vågar släppa lös linan i sin fulla längd.
Så tills nästa gång, märka ut linan på 10m samt att fixa handskar så inte linan glider ur händerna på mig när den är blöt.
Tror även att jag ska köra på lite längre liggtid nästa gång.

Efter spåret så körde vi även lite uppletande.
Anki hade gjort upp en ruta för henne och Tibbe, så innan Odi's tur var även Flisan och letade i rutan..
Vi fick låna Tibbe's tjänstetäcke för att tala om att nu är det uppletande, inte spår. Odi var lika het i denna gren som i spåret 20 min tidigare.
Så nu har vi provat på o spåra samt att göra ett uppletande efteråt. Snart inom kort så ska vi även köra på spår och sen vidare till bruks för lite lydnad.
Känns skönt att det inte var några problem för Odi..

Nu ska vi bara se till att leta upp en sida som gör fina tjänstetäcken som är relativt billiga, helst med brodyr på ryggen för namn. Några tips??

Snart är det dags för lite mat i magen sedan väntar mys i soffan resten utav kvällen.
Odi ligger trött efter dagens pass samt ett fyspass på hagöns camping, skönt.. Nu har hundarna fått sitt idag :) Vill ni läsa om Flisan får ni klicka er vidare till Mammas blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar