måndag 13 juni 2011

Dagen..

Dagen som varit så har jag solat lite med kusin vitamin som kom på besök.. Så mycket sol var det inte, men vi pratade på en hel del om att öppna eget. Ska nog gå och kolla upp det där lite, eftersom att både hon och jag är arbetslösa och vill göra nåt som inte finns i Halmstad. Så ja, vi får se..

Åkte bort till Flygstaden innan med Adam, min bror. Han ville kolla in den nya djuraffären där ute. Vi tittade på Ormar, Spindlar, Fiskar, Paddor, Fåglar och Gnagare.. Jag älskar att kika på djur. Kollade även på lite koppel och halsband till Odi, men huuuu! Vilka priser...

Snart ska mamma laga mat, spagetti och köttfärsås blir det idag. Som efterrätt blir det jordgubbar, en massa jordgubbar!! Sen ska vi ut och promenixa på Ön, med Natalie och hennes vavvor. Ni kan förresten läsa om dem om ni klickar på deras länk här i sidan utav bloggen.. Vovvarna kommer säkerligen att ta sig ett dopp! Idag är det kvavt ute, känns som om det är åska i luften!

Imorn ska förresten Odi till tant doktorn! Han ska få sin årliga vaccination, ska bli roligt att se hur det går... När han chippades och fick sin första spruta så gnydde han en del. Men det går säääkert kanon!!

Ha det!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar