lördag 22 januari 2011

En slapp dag idag..

Idag är det inte många knop som gäller, det är ju en riktig slappe dag!
Hoppas ni gillade bilderna från i morse, ingen som sa nåt så antog att dem är super bra.. haha.

Helgen är fri ifrån träning, då vi väntar på att det ska bli måndag.. Då ska vi träna på klubben igen, moster M följer även med denna gång.. Har börjat lite smått på platsen med Odi, dock får han bara ligga en liten liten stund. Men bättre det än ingenting.. Sitt stanna kan han ju, även ligg stanna också.. Men nu har Texas varit med de flesta gångerna och det funkar fint.. Han har ju inte så mkt tålamod nu lilla killen!

Ikväll står inget på schemat, men hade varit kul med lite roligt sällskap.. Vem vet om vi åker hem till någon, men just nu ser det dött ut.. Det är ju så tråkigt att sitta hemma varje kväll.. Ännu tråkigare när man gör det på vardagarna också!
Jag vill så gärna ha ett jobb nu, hade gjort nästan vad som för det..
Sökte till nya Willy's här i Halmstad, så får hålla tummarna riktigt ordentligt!

Vet inte om man kanske borde flytta till en annan stad? Hade varit såå roligt, men man känner ju inga.. Är väldigt sugen på Malmö, där har vi ju Odi's bror och Flisans uppfödare.. Men vet inte om det är nån bra klubb för att träna där? Sen är det också en riktigt stor stad om man jämför med lilla Halmstad.. Helsingborg eller nåt i den stilen hade passat bra, men då har jag inga träningskompisar.. Mja, det är jobbigt det här.

Skriver kanske mer sen..
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar