söndag 17 juli 2011

Jaha..

Var verkligen nada to do idag på jobb. Tror jag hade sammanlangt 4 springbud idag, känns kul? Nää.. tiden gick så otroligt segt så det fanns inte. Även kassörerna tyckte att det gick segt!

Ni som vill läsa Odi's kritik ifrån Tvååker får klicka er vidare till mammas blogg. Har inte papperna vid mig just nu och kommer förmodligen glömma bort det tills imorgon :)

Har tränat lite lydn med Odi ikväll, han har varit så rastlös.. Även efter turen i skogen. Men träningen gick bra, han är mycket koncentrerad!

Kvällsrundan x2 gick också kanon. Flisan åkte iväg till farfar och ska sova där ikväll, så vi gick promenad med bara Odi. Vi mötte en liten tax på vägen och Odi han sa inte ett ljud. Bara lite morrande, inget skällande och cp ryck här inte. Annars är koppelrundorna för mig riktigt stränga. Men utan Flisan = inget bråk när vi möter andra hundar.
Odi är inte jobbig att gå promenad med annars, bara när vi möter hundar.. Han kan komandot "fint" och vet att det betyder att man ska gå sakta vid sidan om matte...

Nu ligger ja i sängen o e lite rastlös, var inte sugen på film idag heller.. Mja, så kan det vara ibland.
Imorgon blir det en lång prommis med bara Odi och jag, det var riktigt längesen sist.. Så det ska bli riktigt skönt!

Natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar