söndag 7 augusti 2011

Dagarna som gått..

Hej på er!
Håller just nu på att tillfriskna ifrån min lilla sjukdom som spökar. Häromdagen fick jag vansinnigt ont i halsen och undernatten kom världens feber och förkylning på besök. Men nu är halsen bra, bara lite hosta och täppt näsa som är kvar..

Har hunnit med o jobba 1 dag på Tall Ships Races här i Halmstad för ett företag som heter Gilchrist's Fudge. Dem säljer fudge som är tillverkat ifrån England, ja.. hela företaget kommer ju ifrån England.
Det finns så SJUKT mycket sorter och det smakar helt makalöst gott. Smakade dock endast på 1, men det blev min favvo direkt... Bailys & Vit choklad, mm.. Det vattnas i munnen!

Har även hunnit med min tjejmiddag för träningskompisarna, även moster M kom på besök då. Hon vart med en kortis o tränade förut innan hon blev klar som Mäklare.. Ska kanske börja träna lite kvällstid också snart så hon kan vara med igen.
Fick en super fin lila blomma ifrån Anki, en tränings kompis som har Schäfer och Kelpie. Hennes blogg hittar ni förresten i sidan under länkar.

Igår var även Primo på besök igen. Odi's storebror, storebror tänker ni.. Ja, han kom som första valp i kullen :) Han har precis blivit kastrerad och det gjorde Odi lite förvirrad. Luktade ju inte riktigt samma.. Så lite gruff blev det.. Men det kom snabbt på att de är ju bröder, OJ så kul dem hade då!!
Odi & Primo är verkligen som bästa vänner, dem busar som belgare gör.. Det är så härligt att se dem busa omkring, jaga varandra och få fullkomliga frispel. Det är så kul att ha en belgare!!

 
Här är ett litet kollage utav bilder på bröderna bus sen igår fm. Visst ser det härligt ut?? :)

Idag består dagen utav att packa, imorgon styr nämligen bilen till Kristinehamn & Värmland.
Mammas barndoms vän bor där och vi ses alltid minst 1 gång om året. Förra året så var dem här nere under tiden då jag gick balen. Så iår är det vår tur att komma upp och hälsa på dem..
Det ska bli kul o se hur det går för Odi att åka bil så långt. Det är inga problem annars, åker han i min bil o i hans egna bur så lägger han sig ner direkt när bilen startar och sover sig igenom resan. Men är Flisan med då är det lite jobbigare, då måste han hålla koll på henne.. o så fort hon piper så startar Black Art's sångkör i bilen..
Det är lite enformigt och man blir lätt trött på deras sång, men vi ska inhandla oss ett varsitt antiskall halsband hade vi tänkt och så får vi se om det funkar..

Dem har även en vovve där uppe, en han hund. En blandning mellan Pudel o något mer som jag inte kommer ihåg. Vi får hålla tummar o tassar för att det kommer o funka bra. Odi han har nämligen börjat tuffa till sig lite mer nu när han är över året.
Han måste ju visa vilken stor och farlig kille han är.. Men jag tror det ska funka fint!

Det ska hur som helst bli skönt att komma ifrån Halmstad. Åka till en stad som inte är så stor, massor utav skog och skön miljö. Bada vovvarna i sjön och ja, bara njuta!
 
Så nu vet ni vart jag håller hus den närmsta veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar