tisdag 30 augusti 2011

människobajs i spåret..

Spår dag idag. Regnet öste ner när vi vart ute imorse vid 9 tiden. Men det kan vara samma väder på tävling, så lika bra att köra på träning också..

Spåret idag hade endast 4 vinklar och 3 apporter + slut.
I början vart han jätte duktig, tog spåret fint och även första vinkeln super. Lika så med andra vinkeln, sen började det krångla lite.. Tror att han fick sniff ifrån slutet som låg en bit bort, men där vart det öppet och inga träd så det blåste nog ifrån det hållet.. Ledde honom tillbaka till spåret efter ett tag och han tog upp resten utav spåret. Alla apporterna hittade han och markerar bättre och bättre, nu behöver jag bara peka på apporten och han lägger sig. Snart lägger han sig nog så fort han hittar en apport..

Äntligen vart vi framme emot slutet, men då.. Byter Odi vinkel och siktar in sig på nåt annat. Regnet öste ner, spårlinan var SKIT hal och fick inget grepp om den, så jag kunde inte stoppa Odi. Men han rusar vidare fram till vad vi ser är MÄNNISKOBAJS!
Jag får inte tag i hunden och springer så fort jag kan fram till honom för o ta bort han, men vilket visar sig vara försent!! Jäkla SNUSK!
Åh, jag förstår inte hur det kan vara så gott.. Fy i helvete så äckligt.
Men Odi hittar tillslut slutapporten och får sin belöning.

Alltså var det inte sniff ifrån slutapporten i mitten utav spåret, utan utav det mumsiga människobajset. Matte kräks och Odi är nöjd.
Det är vår uppdatering om spåret idag!

3 kommentarer:

  1. Fixa en videoblogg :D tihi! :)

    SvaraRadera
  2. så jävla äckligt med människor som skiter ute alltså :@

    SvaraRadera
  3. Fy tusan så äckligt :(
    Kul att det går bra med er träning i alla fall! :)

    SvaraRadera