söndag 21 augusti 2011

Halmstad, Bjuv, Ekeby och Halmstad igen..

Ja igår vart det lite fläng igenom skåneland :)

Här kommer lite info ang utställningen, kopierar det min mamma skrivit i sin blogg orkar inte skriva allt om det själv ;)

I går så var vi i Bjuv på utställning med Odi, gick inget vidare eftersom han blev så väldigt skrämd av en malle som fullkomligt löpte amok på allt och alla inklusive sin ägare. Jag har aldrig sett på maken av aggressiv hund innan!!! Han gjorde utfall mot allt och alla även mot Flisan som LÖPER... hmmm är mycket förvånad över hur den uppträdde. När vi sen gick till bilen så stod ägaren där och skulle precis åka iväg och behöver jag nämna att blodet rann längs armen på honom??!!    USCH

Nåja Ronja fick visat honom och måste ge en stor eloge till domaren som var mycket rar emot honom och tog sig tid. Kritiken blev följande:
Juniorhane med mycket fint uttryck, huvud med fina detaljer. Fullt saxbett. Välutvecklad och välbyggd kropp.
Så det blev tyvärr ett good pga. att han inte ville visa sig alls...nåja vi kommer igen:)



Efter utställningen så åkte vi vidare emot Ekeby och Primo, Odi's storebror som jag brukar skriva om ibland :)
Eftersom de varit och hälsat på oss så många gånger så var det vår tur att komma ner till dem, så det passade bra när vi ändå vart i närheten..
Odi kände igen sig direkt då vi varit där en gång tidigare.

Halledar va de busade, dem har sååå roligt.. Odi sov nästan hela dagen igår efter en halvdag nere i skåneland!



1 kommentar:

  1. Men usch så otäckt! Tänk att folk tar med en sådan hund till en utställning. Inte snällt vare sig mot andra hundar och människor, eller mot den hunden :(

    SvaraRadera