torsdag 17 februari 2011

Snart läggdags..

Hej på er!!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt igen..

Jag tränade Odi förut på fotpositionen och stå.
Fot verkar han fatta rätt så bra just nu, men bättre kan det bli.. Att vissa saker kan ta så lång tid att lära in och andra fattar han på bara några minuter.. Rätt konstigt ändå, eller så skiter han bara i det.. haha

Stå- är ju nåt man använder sig utav i både lydnaden och utställning. Så tänkte passa på att öva in detta på honom redan nu.. Kör dock utan koppel på honom nu, blir enklare att lära in så.. Sen på utställningen så vet han antagligen vad det betyder så då spelar det ingen roll om vi har koppel eller ej..

Det ska bli så roligt att åka ner på utställningen i Malmö, det är inte såå lång tid kvar nu. Ska bli intressant och se också om han vågar sig fram till domaren eller inte.. Det är så olika varje gång, det kan komma en helt främmande människa och han skuttar fram jätte glad och slickar och pussas på den personen. Sen kan det komma en annan som han verkligen vägrar att gå fram till, moffar och är bara reserverad utav sig..
Så vi håller tummar och tassar på att det är en sån person som han vill pussa och slicka på en massa som är domare för oss :)
Vi vill ju slå brorsan Samson.. haha

Nä, snart är det sängen som kallar.. Upp tidigt imorgon ju!
Skriver antagligen lite mer imorgon kväll, samt att jag lägger in lite bilder ifrån plåtningen och Primo.

God Natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar